Over Abeer

Ik begeleid IT professionals bij het zoeken naar een nieuwe baan of freelance opdracht. Vanuit jouw wensen zoeken we samen naar een mooie volgende stap in je carrière. Hierbij gebruik ik mijn ervaring en vakinhoudelijke IT kennis. 

Mijn verhaal…

Als IT’er in hart en nieren vond ik het altijd raar dat ik benaderd werd door IT recruiters die geen inhoudelijke kennis hebben. Er werd me vaak een baan aangeboden zonder dat er eerst gevraagd wordt naar wat ik zoek in de volgende stap in mijn carrière. Het voelt alsof je naar een arts gaat die al medicijnen voorschrijft zonder te luisteren naar je klachten of zonder te weten wat de symptomen zijn. Gek dat we dit als IT’ers accepteren.

In 2019 besloot ik zelf de mouwen op te stropen in de recruitment wereld zodat ik mijn IT kennis kan gebruiken om een betere begeleiding aan IT professionals te bieden! Iets wat ik in mijn 15 jaar werkervaring heb gemist.

Over Abeer
Over Abeer

Mijn manier van werken is simpel; zoeken naar een opdracht of vacature vanuit de wensen van de IT professional en niet vanuit de vacaturehouder. Hierbij vind ik transparantie, eerlijkheid en een persoonlijke benadering belangrijk. Het gaat uiteindelijk om elkaar helpen en een win-win situatie creëren voor alle partijen. 

Het motiveert me om dagelijks nieuwe mensen te spreken met verschillende achtergronden en ze te helpen aan een toffe baan waar ze blij van worden. Wil je meer weten over mij? Plan gerust een kennismakinggesprek in.

Scroll to Top